Simon fra Vildmændene tildeles PhD projekt

MicrosculptureNATURAMA's Vildmænd bliver til PhD Projekt.

Siden 2015 har mænd som af forskellige grunde er, eller her været, i livskrise, deltaget i projektet Vildmænd.

Nyt grænse-overskridende samarbejde

                                                              På tværs af landegrænsen har Fjord&Bælt og Naturama sammen med syv andre naturvidenskabelige oplevelsescentre indgået et samarbejde, som giver flere fordele til vores årskortholdere.

Forår i den danske skov

 

R2På en tur i skoven vil du i maj måned kunne fornemme duften af hvidløg, men det er det ikke. Det er ramsløg der myldrer frem i skovbunden, og den flerårige urt begyndte allerede at myldre frem i skovbunden i marts måned. Den indeholder en svovlholdig løgolie, der giver den karakteristiske duft og smag af hvidløg.

Find Naturamas kodeord

QRtag-spaeghugger miniTag på tur i udstillingen og find de grønne QR koder. Du kan starte hvor du vil. Du får et bogstav ved starten af hver fortælling, skriv det ned og kombiner det med de andre bogstaver du får. Kan du gætte Naturamas kodeord? (Hvis det er nat på Naturama brug evt. din mobiltelefon til at oplyse QR koderne med).

Digitale oplevelser

QRtag 1miniRundt omkring på Naturama finder du digitale oplevelser. Scan med din telefon eller med en iPad en QR kode og hør de gode historier fra Naturamas formidlere. - Hent et scan program i App store eller lej en af Naturamas iPads.

Dyst-mod-dyrene aktiviteter

Dyst-mod-dyreneRundt om på Naturama er der en række aktiviteter, hvor du kan dyste mod dyrene. Kan du slå spættens hakke-frekvens? Hvor mange insekter kan du fange? Hvor hurtigt kan du cykle og ro, mv.

Gæt dyr

Gaet et dyrFind skærmene på Naturama, hvor du kan se de forskellige dyre- og fugleskeletter. Hvem gætter først hvilket dyr eller fugl, der gemmer sig bag skelettet?

Sjove udklædningsdragter

Arstidsskoven 2miniVed Årstidsskoven er der det fineste udklædningstøj skabt af Stine Hjort. I denne sæson har Stine tryllet og produceret de fineste edderkoppedragter – hertil dragter af græshopper, kakerlakker og insekter. Se dig selv i tryllespejlene.

Sanserummet

Edderkop pige miniPå Naturama er der et særligt oplevelsesrum for børn. Børnegrotten er bygget på en sansepirrende og humoristisk måde, hvor børnene kan gå på opdagelse blandt dyr, lyde, lys og overraskende effekter. Kryb på alle fire og oplev de forskellige og sjove universer. Området er især velegnet til de mindste besøgende. Børnegrotten er udviklet i samarbejde med scenograf Louise Midtgaard.

Koncerter på Naturama

Dyridrift

Lørdag den 7. april kl. 14.00, kan du opleve Ulla Abdullas Cocobongoband - Karla og Splyff på Naturama.

Tag plads på madrasser og bænke, syng med på sangene, vrik med numsen og lad tankerne flyve.