Foredrag 27. september: Undervandsjagt - sådan kommer du igang!

MortenvilladsenHvorfor det er så fedt at jage under vandet i Danmark og hvordan kommer du selv igang. Foredrsget har særligt lokalt fokus med udpegning af gode steder hvor der kan fanges fisk - og hvilke fisk man med fordel kan gå på jagt efter. Foredragsholder Morten Rosenvold Villadsen er rekordholder og danmarksmester i både undervandsjagt og fridykning. Foredraget er fra kl. 19 - ca. 21.30.

Køb din billet her: billet.dk

Undervandsjagt er kunsten at fange fisk under vandet med harpun eller håndspyd. Det er en udfordring der kræver en indsats for at det lykkes. Men i Danmark er der faktisk gode muligheder for at fiske til aftensmaden hvis man har mod på det. De danske farvande har mange spisefisk. Og den gode bestand af skrubber sikrer at selv begyndere efter kort tid kan fange fisk og tage dem med hjem til spisebordet. 

Morten Rosenvold Villadsen er rekordholder og danmarksmester i både undervandsjagt og fridykning. Han har rejst verden rundt med harpun og våddragt i bagagen og han har dykket de fleste steder i norden. Han er forfatter til 'Hold Vejret - en bog om fridykning" og fra Undervandsitetet (https://undervandsitetet.dk/) udsender Morten hver måned en lille times gratis podcast om snorkling, fridykning og undervandsjagt.  

Foredraget handler om hvordan man kommer igang med at undervandsjage og hvorfor det er så fedt at jage under vandet i Danmark. Der vil være et særligt lokalt fokus med udpegning af gode steder hvor der kan fanges fisk - og hvilke fisk man med fordel kan gå på jagt efter.