Foredrag : Et eventyrligt liv - i naturens tjeneste

LeneToppTorsdag d. 26. oktober fra kl. 19-21.30 kan du komme med til et spændende foredrag med Lene Topp. Lene har været fascineret af naturen og dens beboere gennem hele livet. Gennem en længere årrække boede hun på Borneo, hvor hun arbejdede med naturbevarelse.

I aften tager hun os med på en spændende rejse rundt i verden til en stribe eksotiske destinationer lige fra Borneo til Papua og DRCongo – og vi bevæger os både på landjord og i havet.


Vi præsenteres for landjordens karismatiske kæmper som gorillaer, orangutang, og næseaber – og havets kæmper som hvalhajer og havskildpadder, men også for luftens fugle og de mindre kendte, men utroligt fascinerende væsner og vækster, der findes på vores klode. Og så skal vi også på besøg hos Borneos hovedjægere og DRCongos pygmæer.
Vi får et indblik i Lenes usædvanligt eventyrlige liv og arbejde, illustreret med smukke naturbilleder og filmklip. Lene vil få publikum til både at skraldgrine og samtidigt levere alvorlige temaer og give tilhørerne en hel del stof til eftertanke.

Lene Topp er uddannet som Kulturgeograf fra Københavns Universitet. Hendes fokus har været på forholdet mellem natur og mennesker og det har ofte inkluderet arbejde med oprindelige befolkningsgrupper. Hun har arbejdet med naturbevarelse i troperne både på land og i havet.
Lene er ejer af firmaet Toppx2, hvorfra hun skriver, fotograferer og laver dokumentarer. Hun er desuden rejseleder, foredragsholder og mangeårigt medlem af Kvindelige Eventyreres Klub, som hun har været formand for de sidste fem år. Billetterne koster 125, - kr. inkl. kaffe og kage, de kan købes i billetsalget på Nautrama.