Frygt: Vi elsker at blive bange - hvorfor det?

Frygt-Edderkop 160811825 iLight-fotoHvordan kan det være, vi bliver bange - og hvad bruger vi frygten til? Hvorfor elsker vi frygten, samtidig med at det er noget af det værste, der findes? Bare rolig - du skal nok blive bange.

Klassekasse til undervisning

Frygt-Edderkop 160811825 iLight-fotoNu har I mulighed for, at leje en af vores fantastiske klassekasser. I kassen finder du undervisningsmateriale til et givent dyr. Du kan vælge mellem grævling, mår og ræv. Foruden opgaver som børnene kan løse er der udstoppede dyr, spor, CD med lyd, højtlæsningsbog og meget mere.

Vil I vide mere om kasserne og/eller booke kasserne til jeres klasse, så kan I kontakte Emil på 2099 6812. Det koster 450 Kroner + transport. I er naturligvis også velkommne til, at hente kasserne her på NATURAMA. I kan beholde kasserne i op til 2 uger.

Husk at I altid kan booke en rundvisning med en af vores engagerede naturvejledere. Se mere om priser under rundvisninger på hjemmesiden.

 

Insektudstyr til klassen

Frygt-Edderkop 160811825 iLight-fotoSkal din klasse på opdagelse efter insekter på land eller i vand, så har I nu mulighed for, at låne en kasse fyldt med insektudstyr helt kvit og frit. Det eneste I skal gøre er, at komme forbi på NATURAMA og hente kassen.

Vil du vide mere om kasserne og/eller booke en kasse til din klasse kontakter du blot Emil på telefon 2099 6812. 

Hvis du vil vide mere om insekter og andre små dyr kan du altid booke en rundvisning med en af vores engagerede naturvejledere. Se mere om priser under rundvisninger på hjemmesiden.

Kasserne er leveret af Nordea Fonden.

 

Hvordan dyrene skabte mennesket ”Verdens bedste rovdyr”

Arms-race-ulv-muskusokse NaturamaHvordan har dyrene været med til at udvikle os til dem vi er i dag? Mennesket er verdens bedste rovdyr, og det er vi blevet i et våbenkapløb med dyrene. Hvad har ulven, tyren, vildsvinet, ørnen og spækhuggeren betydet for os?

Klima - hvad gør vi?

3-Klima-Naturen-livet-GrlForedraget handler om hvordan det ser ud globalt, set med vores klima lige nu, men sætter også fokus på, hvordan fremtidens klima kan se ud, og hvilke løsningsmuligheder der er nu og i fremtiden. Foredraget er visionært og ser på mulighederne i stedet for begrænsningerne. Det handler om de positive tiltag, som er sat i gang globalt.

Stress- Har du brug for det?

Hvordan reagerer kroppen på stress både hos dyr og mennesker? Hvorfor er det godt? Og hvornår bliver det farligt? Vi kommer igennem stressens historie og ser på, hvordan man kan bruge og håndtere stress.

Edderkopper og insekter

Edderkopudstilling-rum-3B NaturamaFortællinger med levende dyr, hvor der bliver fortalt om insekternes næsten overnaturlige kræfter og hvad vi har lært af insekter og edderkopper. Og hvad skal vi bruge dem til i fremtiden?

Hvalernes verden

Hvalhale Thomas-BDet handler om, hvordan hvalerne er tilpasset til vandet, samt alle de nye opdagelser og seneste viden, vi har fået om hvaler inden for de sidste år. Det er en helt ny verden, som åbner sig og giver os en større forståelse af den blå planet.

Landpattedyrenes verden

Brun-bjoern 108162605 Jamen-PercyFantastiske historier om, hvordan pattedyrene er tilpasset til at leve på land – fra hvor der er rigtig koldt til hvor der er rigtig varmt og der, hvor det regner hele tiden.

Fuglenes verden

Vadefugle-Alm-ryle 139545431Sjove og finurlige historier om, hvordan fuglene er tilpasset til at leve og jage forskellige steder. Vi har fået en større indsigt i fuglenes liv. Krydret med myter og savn.

Fugle har altid fascineret mennesker. Vi har brugt dem til jagt, til underholdning og til føde. Hvor stammer fugle fra? Hvordan finder de vej og hvorfor flyver nogle af dem så langt?