Efterårsferien

10 October 2015 10:00 - 18 October 2015 17:00

(Save to cal)

Naturama

Efterårsferien

Efterårsferien (10. – 18. oktober.)

Kl. 11.00 Fra land til is

Tag med formidleren rundt i Naturamas udstillinger og hør om pattedyrene i de forskellige klimazoner. Hvordan kan bjørne leve forskellige steder? Nogle kan tåle sommertemperaturer mens andre er afhængige af det kolde klima omkring Arktis. Kan man se forskel udover farven på deres pels? Kom og få svar på dette og mange andre spørgsmål som vi kan undres over i fællesskab.

Kl. 12.00 Insekter og andet kryb

Naturama er andet en døde udstoppede dyr. Formidleren er levende ligesom de dyr du kan møde i denne spændende halve time. Vi har forskellige kryb med og uden ben, som du kan komme helt tæt på. Mød de forskellige skabninger og hør utrolige historier om deres sanser og evner, de kan garanteret noget du ikke kan.

Kl. 13.00 Dissektion af et større dyr

På Naturama fortæller vi tit historier om de udstoppede dyr. Men hvordan har dyrene set ud indeni før at de blev udstoppet? Vær med når formidleren dissekerer et større dyr og hør om dyrets organer og andre spændende historier. Måske du også får lov at skære.

Kl. 14.00 Finurlige fuglefortællinger

Vi går op på LUFT niveau, hvor vi har en meget stor fuglesamling. Her i efteråret er der mange fugle der bevæger sig mod syd, trækfuglene. Hør imponerende fortællinger om fuglenes evner og deres lange træk. Hvordan finder de vej? Flyver de altid tilbage til det sted hvor de var sidse vinter? Kom og vær med til de finurlige fuglefortællinger. Måske vi også har taget nogle fugle frem, som I kan komme helt tæt på.

Kl. 15.00 Insekter og andet kryb

Naturama er andet end døde udstoppede dyr. Formidleren er levende ligesom de dyr du kan møde i denne spændende halve time. Vi har forskellige kryb med og uden ben, som du kan komme helt tæt på. Mød de forskellige skabninger og hør utrolige historier om deres sanser og evner, de kan garanteret noget du ikke kan.

NAT PÅ MUSEET:

Skattejagt på NATURAMA den 13.-14.-15. oktober fra kl. 19-21.

Kom endelig og vær med til aftenåbent i efterårsferien. Gå ikke glip af skattejagten i mørket, hvor vi slukker alt lys og inviterer jer ind i de mørke udstillinger, SÅ HUSK LOMMELYGTEN – det er NAT PÅ MUSEET

Men inden vi slukker lyset starter aftenen med en god fortælling på Naturamas LAND niveau. Hør det grønlandske sagn om Havets Moder og storfangeren Pavia. En historie fortalt med brug af teaterets virkemidler som lys, lyd og film. Tag med på en betagende rejse hvor formidleren bringer dig helt ind i fortællingen.